Meteen naar de inhoud

Ævi frá Náttúrunni

  Geslacht: Merrie,

  Leeftijd: 4

  FEIF-levensnummer: NL2019200066

  Afstamming moeder: Hooge Weides Sæla

  Afstamming vader: Sjarmur frá Waldthorst

  Plaats: Diever – Drenthe

  Prijs: € 6500

  Uitgebreide omschrijving

  Ævi is een aansprekende vierjarige smokeyzwarte merrie. Haar vader is Sjarmur frá Waldthorst, haar moeder is ons liefste rijpaard Hooge Weides Sæla. Ævi is een enthousiaste, energieke merrie. Ze is bij mijn moeder in een paddock paradise opgegroeid in een gemengde kudde. Inmiddels staat ze bij mij thuis in Diever.

  Qua stokmaat is ze niet groot, ze is net als haar moeder rond de 134cm. Ze is stevig en robuust gebouwd, prima geschikt voor een (niet al te grote) volwassene.
  Qua karakter is ze groots! Ze staat stevig in haar schoenen, is nieuwsgierig en enthousiast. Haar oogjes fonkelen van levenslust. We verwachten dat ze op termijn net zo’n fijn rijpaard als haar moeder wordt, met een goede dosis IJslands looplust. Haar moeder is heel betrouwbaar en een echt buitenrijpaard. Met haar kan zowel oud als jong, alleen of in groepsverband heerlijke ritten maken.

  Ævi is drachtig van Flóki frá Feti, een wildkleurzwarte hengst (zie laatste foto) en uitgerekend op 29-06-2023. Ze krijgt al een klein buikje.

  Ævi is in Diever te bezichtigen. De prijs voor haar is €6500,- inclusief ongeboren veulen.
  Naam: Hinke van der Wal
  E-mail: hinkevanderwal@yahoo.com
  Telefoonnummer: +31618459836