Meteen naar de inhoud

Aron fra Kaerkominn

  Geslacht: ruin,

  Leeftijd: 16

  FEIF-levensnummer: BE200610157

  Afstamming moeder: April fra Kaerkominn

  Afstamming vader: Orn fra Steinesi

  Plaats: Elspeet

  Prijs: € 4250

  Uitgebreide omschrijving

  Ben je op zoek naar een ongecompliceerd rijpaard? Rustige eerlijke 4 ganger met voldoende tolt die het heerlijk vindt om het bos in te gaan met zijn ruiter? Lees dan vooral verder!
  Welke ruiter zoek ik nu voor Aron? Een ruiter die gewoon back to basics lekker het bos in wil. Niet te gek doen gewoon op hun gemakje een lekker ritje zo rond bijvoorbeeld koffietijd! Wellicht een ouder iemand die nog een paar jaar samen op pad wil. Aron maak je niet blij met heel hard en moeilijk werk. Hij is type “dieseltje” die graag op rit gaat.


  Ook is hij erg lief voor kinderen en zou niet misstaan als coaching paard.
  Bakwerk of een lesje op de ovaalbaan dat doet hij wel voor zijn ruiter maar … vooral het bos vindt hij heerlijk. Alleen of in een groepje. Voor de juiste plek én de juiste ruiter mag Aron verhuizen. Aron is een leuke veelzijdige 16-jarige ruin, geschikt voor recreatie. Zijn stokmaat ligt rond de 1.34 m hij is robuust van bouw, geen iel kereltje maar solide, op elke hoek een been zeg maar. Aron is verkeersmak, laadt heel gemakkelijk op de vrachtwagen en is daarnaast ook nog eens (basis)beleerd in het enkelspan.


  Wat belangrijk is om te weten is dat Aron gevoelig is voor suikers (EMS); in 2019 is hij hoefbevangen geweest. Met de juiste manier van houden doet hij het echter al jaren supergoed. Ik zoek voor hem een plek met soortgenoten, een ruime paddock en/of paddock paradise. Weidegang mag hij niet of zeer beperkt. Daarnaast is goede voeding en hoefbeslag voor hem van belang. Aron heeft geen eczeem.
  In de prijs van Aron is meegenomen dat hij een “aanmerking” heeft en daarmee dus een speciale manier van houden nodig heeft. Dit laatste is een voorwaarde aan deze verkoop verbonden.


  Heb je serieuze belangstelling? Mail of app: annemarielagrouw@hotmail.com of 06-83595444. Op verzoek heb ik ook meer foto’s en/of filmpjes.
  Indien gewenst kan het z.g.a.n. kunststof tuig van Aron met zijn zeer lichte marathonwagen ook worden overgenomen. Prijs hiervoor is 1250 euro. Of met de bijbehorende men-aanhanger voor totaal 1500 euro.


  Naam: Annemarie Lagrouw
  E-mail: annemarielagrouw@hotmail.com
  Telefoonnummer: +31683595444