Meteen naar de inhoud

Ásti frá Þægilegum Hestum

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 14

  FEIF-levensnummer: NL2008100096

  Afstamming moeder: Ála frá Skjalaritara

  Afstamming vader: Gísli frá Skjalaritara

  Plaats: Noord-Holland

  Prijs: € 5500

  Uitgebreide omschrijving

  Met pijn in het hart aangeboden omdat ik toch weer ga studeren en niet alles aan kan houden.

  Deze lieve, vrolijke man is opzoek naar een nieuw 5 sterren plekje waar hij alle aandacht gaat krijgen van iemand die lekker buiten kilometers wil maken. Super vriendelijk, gek op aandacht en wil graag voor je aan het werk. Vijfganger met ontzettend mooie gangen, voorkeur voor tölt, kan kilometers lekker buiten lopen. Ásti doet in de bak goed zijn best, maar zijn passie ligt bij het buitenrijden. Hij is bij ons alleen met andere paarden in een groepje naar buiten gegaan maar is bij een vorige eigenaar ook alleen naar buiten geweest, en ik geloof ook zeker dat dit kan. Ás is niet snel onder de indruk, groot verkeer, vrachtwagens, auto’s etc. Geen probleem voor hem. Echter hebben alle droommannen een maar: Ásti vind alles wat water spuit spannend, denk aan landbouw sproeiers of fonteinen. De zee en golven gaan wel prima, en onder de tuinslang staan is ook wel fijn.
  Ondanks dit alles zoekt Ásti een ruiter die hem zekerheid geeft, ik vind hem persoonlijk niet geschikt voor een onzekere ruiter.

  Momenteel staat Ásti in verband met tijdsgebrek al een tijdje nagenoeg stil, dit is te zien aan zijn lichamelijke conditie 😉
  Hij is keurig geënt en ontwormd, is braaf bij hoefsmid en arts en heeft geen eczeem, Ásti is gewend om 24/7 buiten te staan, ook veel op het gras, en staat hier onderaan in rang in de groep.

  Ásti valt in prijscategorie B/C, voor de perfecte plek en klik is de prijs licht bespreekbaar. Zijn zadel en hoofdstel mogen met hem mee.

  Voor vragen bij voorkeur whatsapp of sms contact op 06-53351930.
  Naam: Cheyenne Van Santen
  E-mail: cheyennevs@hotmail.com
  Telefoonnummer: +31653351930