Meteen naar de inhoud

Blossi frá Kolhar

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 8

  FEIF-levensnummer: NL2014100108

  Afstamming moeder: Bliđka frá Kolhar

  Afstamming vader: Frosti frá Heiđi

  Plaats: Noord-Brabant/Mariahout

  Prijs: € 9750

  Uitgebreide omschrijving

  Kleur: lichte valk pseudo champagne
  Stokmaat: 1.47

  Blossi is echt een grote, vriendelijke reus. Hij heeft altijd zin om samen aan het werk te gaan. Hij is lekker vlot met een hele goede ‘ho’. Een mooie actieve stap en ruime draf. De tölt is makkelijk te rijden en mooi taktzuiver. Ook heeft hij een makkelijk te rijden galop, waarin hij nog wel wat sterker mag worden.
  Blossi is braaf in de bak, op de baan en in het bos. Samen of alleen, hij vindt het allemaal leuk. Verkeer, groot of klein, is geen probleem voor hem. Als hij iets spannend vindt kan hij dat snel omzetten in nieuwsgierigheid. Ook voor verschillende vormen van grondwerk is hij een heel geschikt paard. Hij is erg meewerkend en wil het graag goed doen. Verder is hij braaf bij de smid en gaat hij, ondanks dat hij het best spannend vindt, goed op de trailer.
  Wat zoeken we voor Blossi? Om te beginnen een heel fijn mens. Een plek met ruimte waar hij 24/7 buiten kan staan met minimaal 1 ander paard. Blossi is sociaal in de kudde en kan naar verwachting samen met verschillende typen paarden. Wel kan hij lelijk doen als het om eten gaat, dus management met voer op meerdere plekken is aan te raden. Het advies is wel dat hij nog mag afvallen, dus een plek waar hij veel op het gras staat is niet wat we zoeken voor hem.

  Blossi is al klinisch goegekeurd.

  Denk jij de juiste match te zijn voor deze prachtige ruin? Voor meer info stuur een pb of mail.


  Naam: Melódía Horsemanship
  E-mail: info@melodiahorsemanship.nl
  Telefoonnummer: +31653844500