Meteen naar de inhoud

Fiðla

  Geslacht: merrie,

  Leeftijd: 5

  FEIF-levensnummer: NL2017200174

  Afstamming moeder: Flipa frá Spor

  Afstamming vader: Fitja-Hljómur frá Oddhóli

  Plaats: Drenthe

  Prijs: € 7.800

  Uitgebreide omschrijving

  Fiðla is een lieve en nieuwsgierige merrie. Ze heeft aan één kant een blauw oog, dat heeft ze van haar moeder. Fiðla is een 5-jarige merrie en ze is nu ongeveer vijf maanden in training. We zijn nu bezig met de tölt. Het begin is er, maar we zoeken nu iemand die het leuk vindt om verder te knutselen om de tölt beter te gaan bevestigen.

  Fiðla is een leergierig paard en ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en samen met de ruiter te doen en te groeien.
  Omdat ze nu nog maar vijf maanden in training is, is ze niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. Ze heeft iemand nodig die haar kan begeleiden en opleiden. Voor een jeugdruiter die graag verder wil komen en dingen wil leren is ze ook zeker geschikt.
  Ze is makkelijk op de trailer, ze loopt er zo op. Ze staat nu dag en nacht op de wei met een groep andere merries. Ze is al alleen op buitenrit geweest en ook met andere paarden op pad geweest, dus voor een 5-jarige kent ze al best wel veel.

  Maar het wordt tijd dat ze haar eigen baasje vindt. We merken dat we zelf te weinig tijd voor haar hebben en zij heeft iemand nodig die haar lekker vertroeteld, want dat verdient ze ook. Daarom zoeken we nu een baasje voor haar die verder met haar wil trainen en lekker buitenritten gaat maken, want dat vindt ze het allerleukste. Haar stokmaat is rond de 1,39


  Naam: Maaike Burggrafer
  E-mail: maaike@fitjar.nl
  Telefoonnummer: +31650511077