Meteen naar de inhoud

Fló vom Bockholts-Hoff

  Geslacht: Merrie,

  Leeftijd: 3

  FEIF-levensnummer: DE2019234118

  Afstamming moeder: Finnbjörg frá Kolgerdi van Glampi frá Vatnsleysu (8,35)

  Afstamming vader: Seidur från Gröna Gången (8,39) van Ypsilon frá Holtsmúla 1  (7,98)

  Plaats: Bussum – NH

  Prijs: € 8500

  Uitgebreide omschrijving

  Aangeboden mijn superknappe Ijslandse merrie.

  Fló vom Bockholtshoff is een prachtige Ijslander van 3 jaar oud. Begin 2022 heb ik haar gekocht direct uit de opfok in Duitsland en vanaf die tijd staat ze in een kleine kudde aan huis, 24/7 buiten met schuilstal.

  Haar vader is Seidur från Gröna Gången (8,39) van Ypsilon frá Holtsmúla 1  (7,98)
  En haar moeder: Finnbjörg frá Kolgerdi van Glampi frá Vatnsleysu (8,35)

  Fló is een schat van een merrie, enorm braaf en superstoer. Met haar (deels) blauwe ogen en prachtige haardos verovert ze ieders hart. Ze heeft al een hele basis, denk aan netjes vaststaan, grondwerk in de longeerkraal, wandelen aan een los touwtje door verkeer en in het bos. Niets is haar te gek en vindt ze iets spannend, zal ze even kijken om dan weer haar weg te vervolgen.

  Op dit moment meet Fló ongeveer 1.35. Ze heeft 5 gangen en laat deze ook duidelijk zien. Ze is enorm sociaal met andere paarden maar kan ook heel makkelijk weg van de kudde.

  Vaccinaties, ontworming en hoefsmid zijn up to date. Ze staat hier bij ons naast de sloot en wij hebben erg veel last van muggen en knutten, zij heeft geen deken of vliegenkap nodig en er zijn geen aanwijzingen voor eczeem.

  Wat ik zoek is een lief baasje die een echte klik met haar heeft. Haar een omgeving kan bieden met soortgenootjes en het belangrijk vindt dat ze de tijd krijgt om uit te kunnen groeien. Ze staat absoluut niet in de weg en ik wil alle tijd nemen om voor haar de beste thuis te vinden.

  ** prijs is vast en keuren is toegestaan kk*
  Naam: Gaby Dorn
  E-mail: gabydorn86@gmail.com
  Telefoonnummer: +31643070036