Meteen naar de inhoud

Fluga van ‘t Slingerbos

  Geslacht: Merrie,

  Leeftijd: 5

  FEIF-levensnummer: NL2017200025

  Afstamming moeder: Drottning van ‘t Slingerbos

  Afstamming vader: Glotti frá Sveinatungu

  Plaats: Leidschendam

  Prijs: € 10000

  Uitgebreide omschrijving

  Fluga is een vierganger van 5 jaar van 1.42 hoog. Ze is 9 maanden geleden gestart met haar carrière als rijpaard. Haar vader is Glotti frá Sveinatungu (8.64) en haar moeder is Drottning van ‘t Slingerbos (MV Flipi fran Österaker (8,52))

  Ze heeft voor haar jonge leeftijd al veel gedaan en dat wil ze ook graag blijven doen. Ze houdt erg van afwisseling en is dan heel leergierig. Fluga is op buitenritten geweest, op cursus en overal is ze net zo relaxed als thuis. Koeien, wilde paarden, groot verkeer. Ze kijkt nergens van op en geeft vertrouwen als ze een match heeft met de juiste ruiter die haar ook de variatie aanbiedt en nieuwe dingen blijft leren.

  Ze is dressuurmatig ingereden en bekend met grondwerk, natural horsemanship (ze kan gelongeerd worden zonder touw) en kan diverse kunstjes), binnen-en buitenbak, ovaalbaan, buitenrijden, als handpaard mee en ze is gek op water..

  Ze heeft een gemiddeld temperament dat goed te reguleren is. Alle gangen zijn goed gescheiden te rijden en de tölt begint heel aardig te worden met steeds meer beweging. Die moet nu nog echt gereden worden, maar we verwachten dat dit misschien zelfs haar voorkeursgang wordt na verdere training. Verder heeft ze een fijne draf, ruime stap en goed gesprongen galop.

  We zien haar het liefst bij een ruiter met voldoende rij-ervaring (hoeft niet op IJslanders te zijn) die samen met haar door wil groeien en echt een klik met haar heeft. Ze is natuurlijk pas 5. Ze zou het met de juiste ruiter leuk kunnen doen op een wedstrijd, maar is ook het perfecte recreatie paard.

  Meer info/filmpjes via mail of telefoon timhetty@gmail.com/ 06-19049800
  Naam: Tim Van den Akker
  E-mail: timhetty@gmail.com
  Telefoonnummer: +31619049800