Meteen naar de inhoud

Gnýfari frá Foksandi

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 14 Jaar

  FEIF-levensnummer: NL2008100001

  Afstamming moeder: Elska van de Loeksham-hoeve

  Afstamming vader: Flugar frá Hollenskum Landamaerum

  Plaats: Brabant

  Prijs: € 8500-10000

  Uitgebreide omschrijving

  Deze grote, ervaren en betrouwbare 14-jarige ruin is op zoek naar een nieuwe plek. Gnýfari is een vijfganger met goed gescheiden gangen. Hij is groot, ruim 1.44m en heeft veel uitstraling. Zijn basisgangen en de tölt zijn stabiel, taktzuiver en makkelijk te rijden, in alle tempo’s. Telgang is meer dan voldoende aanwezig en eveneens makkelijk te rijden. Maar hem als viergangen rijden is geen enkel probleem.

  Gnýfari houdt er van om heerlijk buiten te rijden, alleen of in een groep, hij vindt het altijd leuk. Hij gaat graag voor je aan het werk, ook op de baan of in een bak. Hij is ijverig om te leren en zet zich hier voor in.

  Gnýfari is heel sociaal naar mens en dier. In de kudde is hij bevriend met iedereen en past zich aan. Naar de mens toe geniet hij echt van aandacht en vindt hij alles leuk en interessant.

  Hij is een echte lieverd, niet snel onder de indruk en zeer ervaren met (groot) verkeer. Vrachtverkeer, de trein en landbouwvoertuigen zijn geen probleem voor hem. Hij geeft de ruiter een vertrouwd gevoel, zowel buiten in het bos, op een cursus of op een wedstrijd.

  Het is een voorwaarts paard met flink wat temperament die altijd een tempo hoger aan zal bieden, wanneer hij hierin begrenst wordt vindt hij dat prima, ho is ho. Het maakt hem alleen niet geschikt voor een onzekere of gespannen ruiter.

  Vanwege het drukke gezinsleven heb ik besloten op zoek te gaan naar een eigenaar die Gnýfari alle aandacht kan geven die hij verdiend. Ik zoek voor hem een thuis waar hij samen komt te staan met andere paarden.

  Gnýfari is gezond en 100% eczeemvrij. Braaf bij hoefsmid en tandarts en loopt vanzelf de trailer op.

  Ben je op zoek naar een compleet, ervaren allround paard en kun je Gnýfari een zeer goed tehuis bieden dan kom ik graag met je in contact.
  Naam: Elcke Verdonschot
  E-mail: elcke.maas@hotmail.com
  Telefoonnummer: +31628426222