Meteen naar de inhoud

Hrafnkell frá Osi

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 7

  FEIF-levensnummer: IS2016165246

  Afstamming moeder:

  Afstamming vader:

  Plaats: Letland- maar kan makkelijk op de trailer naar Nederland!

  Prijs: € 11800

  Uitgebreide omschrijving

  Ontzettend leuk familiepaard die alles kan en leuk vindt!

  Te koop is onze Hrafnakell of Rafi (zijn stalnaam) – Een zes en een half jaar oude donkerbruine labrador, oh nee, ruin, geboren in IJsland, geëxporteerd toen we hem op 4-jarige leeftijd kochten.
  Rafi is het meest vriendelijke, nieuwsgierige en speelse paard dat je ooit zult ontmoeten! Hij is de eerste bij het hek om je te begroeten, blij om bij je in de buurt te zijn en toch respecteert hij grenzen en is hij kalm. Iedereen kan hem rijden, tot aan beginners met losse teugel op een open strand, en hij gaat gemakkelijk alleen of in een groep over elk terrein. Hij is nieuwsgierig en vind bijna niks eng, dus perfect voor onzekere ruiters. Geen zorgen over auto’s, vrachtwagens, honden enz. Aangezien hij nog aan de jonge kant is, raden we wel aan om eerst een ouder familielid hem te laten rijden om hem te leren kennen. Rafi is niet de snelste maar ook zeker niet lui, hij is heel fijn gehoorzaam: hij zal zo snel of zo langzaam gaan als je hem vraagt. We hebben zelfs achter hem geskied!

  Rafi houdt van zwemmen en water, en hij kan onder de slang worden gedoucht. Geeft probleemloos hoeven. Stapt zo de trailer op. Eet alles, zelfs supplementen waar andere paarden moeilijk over doen. Rafi heeft de afgelopen 2 zomers preventief een deken op gehad en heeft geen tekenen van zomereczeem. Hij heeft nog nooit een blessure gehad. Hij is jaarlijks naar de tandarts geweest, regelmatig bekapt, gevaccineerd en ontwormd.

  Rafi is een 5-ganger, heeft een grote stap en makkelijke tölt. Zijn tölt is aan de laterale kant, maar met regelmatig rijden en beslaan zal hij zeker verbeteren. Hij is ongeveer 146 cm hoog, dus groot genoeg om iedereen te dragen. Ik (de berijder op de besneeuwde rijfoto’s) ben 182 cm lang en hij heeft een goede maat voor mij.

  Waarom zo’n lange beschrijving? Omdat we geloven dat hij het meest geweldige familiepaard is en we hem dat graag geven. Dit paard heeft het hart van een hond en hij verdient eigenaren die dat kunnen zien! De enige reden dat we onze buddy moeten verkopen, is omdat hij niet geschikt zou zijn voor wedstrijden op een hoger niveau… en geloof ons, er zullen veel tranen vloeien als het tijd is dat hij gaat. Op dit moment leeft hij 24/7 buiten in een kleine kudde en we zouden graag willen dat hij naar een vergelijkbare plek gaat.

  Op verzoek kunnen we eindeloos bewijs leveren van zijn geweldige persoonlijkheid, vriendelijkheid, evenals (bereden) video’s. Je kunt me ook berichten op facebook (Freya Ti).

  Rafi bevindt zich momenteel in Letland, maar we kunnen helpen bij het regelen van zijn transport naar elke plek in Europa. Transportkosten geschat op ca. 600-1000 EUR (gedekt door de nieuwe eigenaar).
  Naam: Freya Ti
  E-mail: frejya.ti@gmail.com
  Telefoonnummer: