Meteen naar de inhoud

Huginn frá Fléttuvöllum

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 16

  FEIF-levensnummer: NL200610000

  Afstamming moeder: Stör frá Fléttuvöllum

  Afstamming vader: Depill frá Votmúla

  Plaats: Friesland

  Prijs: € In overleg

  Uitgebreide omschrijving

  Met veel moeite bied ik mijn lieve vriendje Huginn frá Fléttuvöllum te koop aan.

  Huginn is een 16-jarige vrolijke en een ontzettend lieve ruin. Hij is een 5-ganger met goede gescheiden gangen. De telgang heb ik niet veel met hem getraind, maar is wel makkelijk te rijden.
  Huginn is 1,36 hoog, met veel uitstraling. Huginn heeft een goede afstamming. Zijn vader is Depill frá Votmúla en moeder Stör frá Fléttuvöllum.

  Zowel alleen als in een groep een buitenrit maken vindt hij geweldig! We zijn samen veel naar trainingen en wedstrijden gegaan. Zo is hij ook gewend om in een binnenbak te rijden, als op een ovaalbaan.

  Huginn is eczeemvrij en heeft geen blessures of andere gebreken gehad. Hij heeft een goede basis en is bekend met grondwerk. Trailerladen is voor hem ook geen probleem.

  Afgelopen twee jaar heeft Huginn veel stil gestaan door (mijn) gezondheidsredenen en wegens tijdgebrek. Ik zoek voor Huginn iemand die een goede klik met hem heeft en samen met hem leuke ritjes wil maken!
  Doordat Huginn een sensibel karakter heeft is hij niet geschikt voor een onzekere of bange ruiter. Zadel, dekens en hoofdstel zijn eventueel mogelijk om over te nemen.

  Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje!
  Naam: Imre Otter
  E-mail: imrelieke@gmail.com
  Telefoonnummer: +31638608658