Meteen naar de inhoud

Lind frá Draumahird

  Geslacht: Merrie,

  Leeftijd: 11

  FEIF-levensnummer: BE2011201811

  Afstamming moeder: Blúnda frá Skíðbakka III

  Afstamming vader: Aron frá Strandarhöfði

  Plaats: Oud-Turnhout (België)

  Prijs: € 10.000

  Uitgebreide omschrijving

  De tijd is rijp om voor onze eyecatcher, Lind, een nieuwe thuis te zoeken.
  Lind is een knappe diva met veel uitstraling, die alles wat een goede fokmerrie nodig heeft in zich heeft. Ze heeft een erg interessante stamboom, een supergoede bouw met een mooie hals en veel oprichting, een sprekend hoofd en is heel goed opgeleid.
  Ze heeft zich al bewezen als goede fokmerrie door ons Amber te geven (die ook bij ons te bezichtigen is). Ze is nu opnieuw drachtig van Moli frá Skridu, dit veulen zal dus een volle broer of zus van Amber zijn. Amber is op de twee wedstrijdfoto’s als zesjarige merrie te zien.
  Als rijpaard is Lind een temperamentvolle dame, die een enorm bereik heeft in alle gangen. Ze zou als rijpaard ideaal zijn voor een rustige en stabiele ruiter.
  We willen andere mensen de kans geven om een goede fokmerrie aan te schaffen die ook met de juiste ruiter als (sport)paard erg goed is. Ze mag dus eventueel met veulen verkocht worden.
  Lind heeft geen eczeem, heeft nooit blessures of ziektes gehad en is makkelijk in de omgang, braaf in het verkeer (zowel alleen als in groep) en bij de smid, aan de hand en in de kudde. Ze kan hier door iedereen gereden worden.
  Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem gerust contact op!

  Naam: Cecile Jacobs
  E-mail: liljasisi@hotmail.com
  Telefoonnummer: +32471304503