Meteen naar de inhoud

Moerda frá Loint

  Geslacht: Merrie,

  Leeftijd: 18

  FEIF-levensnummer: NL2004200040

  Afstamming moeder: Skjona

  Afstamming vader: Einar von Roetgen

  Plaats: Noord-Brabant/Mariahout

  Prijs: € 4000

  Uitgebreide omschrijving
  Voor de perfecte match en de perfecte plek te koop: Deze mooie merrie van 18 jaar. Ze is 1.42 hoog en vijfganger. De telgang is nooit getraind. Momenteel wordt ze langzaam weer getraind na een aantal jaar rust van het rijden (ze heeft 3 veulens gehad hier). Ze doet het super. Ze heeft een ruime stap, erg ruime draf en prima galop. De tölt is makkelijk te rijden, maar voor nu nog lateraal. De verwachting is dat dit snel verbetert, omdat ze nu sterker aan het worden is. Van een paar jaar terug weet ik dat ze een zeer goede tölt had, dus dat komt met de training weer.
   
  Wel heeft deze merrie een handleiding, maar als jij de juist match bent krijg je die erbij. Ze heeft een verleden van stilstaan/staken en wil dit nu (met nieuwe mensen) ook nog wel proberen. Dit is makkelijk op te lossen, mits je een ruiter bent met timing en gevoel. Als je teveel hulpen blijft geven is ze niet heel vergevingsgezind.
   
  Ze is lekker voorwaarts, gevoelig, met een perfect ‘ho’. Voor de duvel niet bang en gaat makkelijk alleen op stap, maar ook samen kan zeker. Verkeer, groot of klein, is geen probleem. Verder braaf op de trailer, bij de hoefsmid/tandarts/etc.
   
  Wat ik zoek voor deze merrie: Een plek waar aandacht is voor de voedingsconditie van de paarden. Met minimale weidegang en een track met ruimte en onbeperkt ruwvoer. Ook belangrijk is dat ze minimaal 1 maatje heeft. Verder een ruiter met gevoel, geduld en timing die lekker met haar in het bos wil gaan rijden en vooral wil genieten van dit fantastische paard, want dat is ze. Iemand die het aan kan qua geduld als ze ooit even ‘nee’ zegt en daar rustig mee omgaat. Ze staat me helemaal niet in de weg en als we de match niet vinden blijft ze.
   
  Prijscategorie C. Voor serieuze interesse en vragen kun je mailen naar info@melodiahorsemanship.nl.


  Naam: Melódía Horsemanship
  E-mail: info@melodiahorsemanship.nl
  Telefoonnummer: