Meteen naar de inhoud

Spóla frá Víðidal

  Geslacht: merrie,

  Leeftijd: 13

  FEIF-levensnummer: IS2009257645

  Afstamming moeder: Næla frá Víðidal – IS1998257645

  Afstamming vader: Gustur frá Margrétarhofi – IS2005101033

  Plaats: Den Ilp, Noord Holland

  Prijs: € 8500

  Uitgebreide omschrijving

  Deze grote (1.43m) allround merrie is op zoek naar een ambitieuze recreatie ruiter. Haar correcte bouw en afstamming (met Rökkvi frá Hárlaugsstöðum, Ófeigur frá Flugumýri en Orri frá Þúfu í Landeyjum) maken haar eventueel ook interessant voor de fokkerij. Ik verkoop Spóla omdat ik de paarden hobby steeds moeilijker met mijn werk kan combineren en meer wil gaan reizen.

  Spóla is een energieke, voorwaarts denkende merrie. Ze zal je altijd vrolijk begroeten en wil graag mee op avontuur met haar ruiter. Naar het bos, op de baan en in de bak: ze vindt alles leuk. Ze is verkeers- en trailermak. Ik heb haar in 2009 uit IJsland geïmporteerd. Ze heeft de eerste twee jaar preventief een eczeemdeken op gehad, zij heeft momenteel geen eczeem.
  Spóla is een vijfganger met veel tolt. Ze heeft een uitgesproken draf. Ze is dressuurmatig goed opgeleid. Telgang is niet veel met haar gereden maar biedt ze ook zeker aan. Filmpjes onder het zadel zijn op aanvraag beschikbaar. Spola is te bezichtigen op Stoeterij het Ilperveld waar zij de afgelopen jaren in pension heeft gestaan. Spóla gedijt vanwege haar lage plek in de rangorde het best samen met een of meerdere rustige ijslanders of op een eigen stukje naast de kudde.

  Zoek jij een luxe rijpaard om verder mee aan de slag te gaan en kun je haar een fijne plek bieden? Kom dan zeker kennismaken.

  Spóla heeft een goed passend Astund zadel en diverse andere toebehoren die in overleg ook overgenomen kunnen worden (meerprijs).


  Naam: Myrthe Prinz
  E-mail: myrtheprinz@gmail.com
  Telefoonnummer: +31619981746