Spotti frá Breidablik

  Geslacht: Ruin,

  Leeftijd: 17 jaar

  FEIF-levensnummer: NL2004100116

  Afstamming moeder: Frigga frá Breidablik

  Afstamming vader: Atli frá Breidablik

  Plaats: Brabant

  Richtprijs: € 2500,-

  Uitgebreide omschrijving

  Te koop: Vriendelijke, grote vijfganger ruin van 17 jaar.

  Wegens tijdgebrek zoeken wij voor onze grote vriendelijke reus Spotti fra Breidablik een gouden plekje. Spotti is een grote (>145 cm) vijfganger ruin van 17 jaar. Deze knappe man is dol op alle soorten aandacht: borstelen, knuffelen, grondwerk (o.a. intrinzen) en rijden. In de wei komt hij je altijd begroeten en een knuffel halen.
  Onder het zadel is Spotti een werkwillig paard, maar hij is wat onzeker van aard. Bij een onzekere ruiter kan hij traag worden of juist zenuwachtig, waardoor hij erg kan schrikken. Hij heeft een heerlijke ruime draf, maar soms wat moeite met het scheiden van zijn gangen. Dit gaat echter steeds beter met oefening. Telgang is niet doorgereden. We rijden hem zelf vooral in de bak en wei, maar gaan ook steeds vaker met hem naar buiten. Met de juiste ruiter en in combinatie met een ander paard, behoord dat ook zeker tot de mogelijkheden.

  Helaas heeft Spotti last van staart- en maneneczeem. Momenteel staat hij in een bosrijke omgeving, met veel smeren en een deken om de zomer gaat dat goed. Spotti is verder braaf bij hoefsmid en tandarts en gaat gemakkelijk de trailer op.

  Voor onze lieve Spotti zijn wij opzoek naar een zelfverzekerde ruiter die hem alle aandacht en liefde geeft die hij verdient. Iemand die zin heeft om lekker verder te werken met onze reus, want hij werkt zo graag voor je. Voor de juiste persoon hoeft hij dan ook niet veel te kosten. Prijs categorie A/ B.
  Voor meer vragen kunt u mij altijd een berichtje sturen.


  Naam: Michelle Huismans
  E-mail: Michellehuismans@hotmail.com
  Telefoonnummer: +31614483040