Meteen naar de inhoud

Stig-Ragnarson vom Erlengrund

  Geslacht: ruin,

  Leeftijd: 9

  FEIF-levensnummer: DE2013143494

  Afstamming moeder: M: Snaefaxa von Frilinghoven MF: Sjóli vom Hochwaldhof

  Afstamming vader: F: Ragnar vom Faulenberger Hof FF: Húmor frá Grafarkoti

  Plaats: zuid-Limburg, Epen

  Prijs: € 12.000

  Uitgebreide omschrijving

  Stig is een vriendelijke, gevoelige en talentvolle ruin. Hij is in 2013 in Duitsland geboren en heeft geen eczeem.
  Door zijn mooie kleur en zijn positieve uitstraling is Stig een absolute blikvanger. Zeker ook door zijn mooie volle behang.
  Stig is 9 jaar en is sinds 1,5 jaar onder het zadel.
  Stig is professioneel ingereden en staat nu aan het begin van zijn carrière. Het is een 5-ganger met goede, duidelijk gescheiden gangen, de
  telgang is nog niet met hem gereden. Hij heeft veel tölt met een mooie houding.
  Onder het zadel is hij positief voorwaarts met een vriendelijk, oplettend karakter. Hij heeft een aangenaam temperament en is zeer attent op zijn ruiter. Stig mist nog de ervaring en zoekt daarom een stabiele, duidelijke ruiter waarmee hij nu kilometers kan gaan maken. Hij heeft een goede fysieke basis en wil het graag goed doen voor je. Hij kan zowel in de bak als buiten gereden worden, alleen of samen.

  Hij is mensgericht, nieuwsgierig, open, respectvol en vriendelijk. Stig is braaf bij de smid, tandarts, dierenarts en met trailerladen.

  We zoeken voor Stig een 5sterren thuis met andere IJslanders. Iemand die qua gevoel naar Stig kan luisteren, zonder mee te gaan in de spanning die hij door gebrek aan ervaring met momenten kan hebben.
  Stig wil graag aan het werk en ik kan hem dit niet bieden. Dit is niet fair voor hem en ik gun hem een nieuwe eigenaar/ruiter die duidelijk en lief is en die veel leuke dingen met hem wil gaan doen.

  Stokmaat: 1,42 m.
  Naam: Virginie Kosumi
  E-mail: virginiekosumi@gmail.com
  Telefoonnummer: +31623265935